ימי הפרישה – התקן תוך רחמי

שאלה:

שלום. רציתי לשאול. לאשתי הכניסו התקן הורמונלי לפני כשנה ומאז הווסת שלה אינה סדירה כלל. לפעמים כעבור שבוע וחצי היא מקבלת שוב מחזור ולפעמים כעבור שבועים וחצי. על אלו ימי פרישה צריך להקפיד (אם בכלל)? יישר כח

תשובה:

שלום וברכה

יש להקפיד על ימי פרישה לפי כל הכללים הרגילים, שכן היא מוחזקת שההתקן אינו מונע ממנה דמים. יש להתייעץ עם הרופאה אם אין משהו יותר מוצלח, אני משוכנע שהיא לא שמחה בראיות התכופות האלו.

יום טוב.