לתרומות לחץ כאן

מאכל שהתבשל בכלי בשרי לאוכלו עם מאכל שנחתך בסכין חלבי

שאלה:

שלום רב אני אשכנזיה יש לי שאלה לגבי כשרות: מאכל פרווה שבושל בכלי בשרי לא בן יומו וחומם עד לטמפ' שהיד סולדת בה בכלי זכוכית בשרי בן יומו יחד עם מאכל חריף (זיתים מלוחים) האם ניתן לאכול אותו יחד עם מאכל פרווה קר שאוחסן ונחתך בכלי חלבי לא בן יומו ? אם לא- האם ניתן לאוכל אותם מיד אחד אחרי השני? או שצריך לחכות? בכבוד רב, נעמה

תשובה:

שלום וברכה

אם המאכל הפרווה הקר הזה אינו מאכל חריף, וחריף הכוונה שרובו דבר חריף, אין בעיה לאכול עם המאכל השברי, כיון שהוא לא בלע כלל טעם חלב.

ערב טוב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל