השתתפות בארוע מעורב

שאלה:

שלום וברכה יש לנו ארוע של אחד מהעובדים ואני מרגישה צורך לכבד בנוכחות שלי הארוע יהיה מעורב ואני אשה מה ההלכה מותר לי לשבת לפחות חצי שעה שעה משהו כזה או שזה אסור בשום אופן בוודאי שלא לרקוד לשבת בשולחן עם העובדות לאכול דגים וללכת אני חייבת תשובה דחופה

תשובה:

שלום רב,

אם הסיטואציה מחייבת אותך להגיע ולאחל מזל טוב כפי שזה נראה מהשאלה, את יכולה להגיע בצורה מכובדת שלא בזמן הריקודים לאחל את כל האיחולים לשבת קצת במקום צנוע, ואחר כך ללכת הביתה. אין להשאר באולם בשעה שהפריצות גואה ועלולים חלילה להגיע להרהורי עבירה והסתכלויות אסורות.

בהצלחה רבה.