שמרתי בגן במקום הגננת

שאלה:

אני עבדתי בתור סייעת בצהרון שזה 37 לשעה ובשעה 3:30 הגננת הלכה ואמרה שהיא תשלם לי על הזמן שנשארתי וגננת זה 60 לשעה השאלה כמה היא צריכה לשלם לי זה עד 4:00 האם 30 לפי 60 לשעה או 18.5 שזה 60 לחלק ל2 פחו 37 לחלק ל2?

תשובה:

שלום וברכה,

הגננת צריכה לשלם לך לפי גובה המשכורת שמעסיקים אותך. ואם את מקבלת 37 לשעה, אז לחצי שעה 18.5. כדי לקבל את המשכרות הגבוהה של הגננת יש להתנות לפני העבודה.

בהצלחה.

מקורות:

הגננת היא המעסיקה של העוזרת, ויש לשלם לה לפי המקובל אצלה.