סינון אינטרנט / אינטרנט לילדים

שאלה:

מאיזה גיל מותר אניטרנט לילד אפ' מסונן ולעצמי איזה סינון הכי עדיף למחשב במה אתם משתמשים כאן כדי להפעיל את האתר

תשובה:

שלום וברכה

לגבי ילד עדיף כמה שיותר מאוחר, במילים אחרות, אינטרנט אינו כלי בידור! אינטרנט הוא כלי עבודה! תן לילד לקרוא ספרים טובים חרדיים, משחקי קופסה יפים וכו', שיגדל בריא בנפשו ושמח כפי שגדלנו אנחנו… הוא לא צריך לא טלויזיה ולא אינטרנט, זה משחית את הנפש.

לעצמך תיקח נטפרי, אומרים שזה טוב, אישית אינני מבין בזה מספיק, אבל כך המליצו כאן באתר הרבה מעיינים.