כתם אחרי לחץ נפשי

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים שאלה מלפני כחודש היה כתם על בגד צבעוני הצמוד לגוף בגודל כשתי מטבעות הרב ששאלתי אמר לי שזה בסדר. אבל אמר לי שאם היתה הרגשת זיבת דבר לח יתכן שצריך להחמיר אשתי בד"כ לא מרגישה דבר ולכן נהגנו היתר כרגיל. אלא שאתמול עיינתי בספר הלכות וזה הזכיר לי שבאותו היום היא היתה בלחץ גדול (אני הייתי בקניות ב2 בלילה והטלפון היה כבוי..) ובאותו הלילה מצאה את הכתם האם צריך ח"ו לחשוש למשהו? (רק אדגיש שאני נוטה להילחץ מאוד מכל דבר ובפרט בענייני הלכה [נערווים]) יישר כח

תשובה:

אין כל משמעות ללחץ הזה שהיה לה, ונכון הורה הרב הנ"ל.

כדאי לטפל בנושא הלחץ שלך, חבל לסבול לחינם, אני מניח שזה גם משליך על האוירה בבית, יש היום טיפול רגשי דמיון מודרך, כל מיני שיטות לסייע.

בהצלחה