סינון אינטרנט

שאלה:

אני נמצא בחברת הסינון נטפרי והסינון אינו מספק אותי לאיזה חברה עדיף לעבור אתרוג או נתיב ?

תשובה:

בנתיב כביכול הסינון יהיה יותר קפדני, כיון ששם השיטה היא הפוכה, פותחים לך רק אתרים שבחרת ואושרו לך [למעט כמה סטנדרטים כמו בנקים ומשרדי ממשלה וכו'], הבעיה בנתיב לעומת הנטפרי, כפי מה שהבנתי, שהסינון אינו ברמה של שרת, אלא ברמת המחשב, כלומר אם מישהו יבוא עם מחשב אחר או יעקוף את הסינון הוא יצליח לגלוש בלי סינון, לכן זה מאוד תלוי בנתונים שלך, האם אתה חי לבד בלי ילדים ואין חשש שיבוא מחשב אחר לבית וכו', תבדוק את הפרט הזה מולם, אני לא מספיק בקי.