לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום על עונש לשון הרע

שאלה:

היי בוקר טוב.. חלמתי חלום ובחלום אני כביכול קוראת פוסט כל שהוא ששם מוזכרת המילה מלאך המוות. בין לבין היה גם איזה שהוא משהו על לשון הרע לא בדיוק יודעת מה. רציתי לדעת את פירוש החלום האם יש לו משמעות או שאולי זה סתם משהו כדי להתחזק בו? קצת טרודה האמת.. אשמח לתובנות???? תודה ויום מקסים

תשובה:

זה נשמע כמו רמז בעלמא להתחזק בשמירת הלשון, הייתי ממליץ לך ללמוד את הספר חפץ חיים שמירת הלשון המחולק לימים, שתי הלכות בכל יום, יש בזה תועלת נפלאה וגם סגולה מיוחדת לכל הישועות.

שבת שלום.