טבילה ביום השישי לנקיים

שאלה:

היי שאלה לגבי טהרה. האם ניתן לבצע טבילה במקווה לאחר 6 ימים נקיים במקום 7? ביום ה 7 אני טסה לחול ולא יהיה אפשרי לבצע טבילה מה שיגרום לי לפספס החודש את הביוץ. מה ניתן לעשות בנדון?

תשובה:

שלום וברכה

כמובן אין כל אפשרות להקדים את הטבילה, השבעה נקיים צריכים להיות מלאים, באם את נוסעת עם בעלך תוכלי פשוט לטבול בחו"ל, בכל מקום היום יש מקווה. הפסד הביוץ אינו קריטי בעזרת ה' בחודש הבא יהיה שוב ביוץ וה' יעזור שתזכו לזרע בר קיימא לאורך ימים ושנים טובות ורוב נחת.

ערב טוב ונסיעה טובה.