העברת זכות בדירת נופש

שאלה:

שלום לרב. תרמתי לאחת העמותות וקיבלתי נופש 2לילות בצפון דירת נופש האם מותר לי להעביר את הזכות לאדם אחר תמורת תשלום? תודה

תשובה:

שלום וברכה,

כל סוג של זכאות שקיבל העובד, הרי זה כחלק משכר עבודתו, ויכול למכור או להעביר לאחרים כרצונו. ולכן אם קיבל זכאות לנופש, או זכאות לנסיעות, יכול למכור את הזכאות לאחרים.

בהצלחה.

מקורות:

ראה עלון המשפט גליון מספר 29 לגבי עובד שמקבל דמי נסיעות והולך ברגל.