אמונה בכח התפילה – המשך

שאלה:

אני מתפללת כבר המווווווווון זמן שה' ין לי הרבה כסף פרנסה בשפע ועד היום לא נכנס לי משכורת של 20000 לחשבון ואם הרב יגיד שזה לא לטאובתי אז שום דבר לא לטובתי כי כל מה שהתפללתי עליו כולל על זיווג לא נענתי אז זה מייאש ואין לי עניין להתפלל ולהאמין כי מה זה להאמין בעצם? זה לצזה לפתח ציפייה שמה שמתפללים עליו יתגשם וכשזה לא קורה אז זה יוצר אכזבה ודיכאון

תשובה:

אנחנו מתפללים ומאמינים שכל מה שה' עושה הכל לטובה, מה שהוא נותן ומה שלא נותן, אנחנו לא עושים חשבונות שמים והיאוש הוא יצר הרע. יש בורא, הוא מנהיג את העולם בטובו, או לימד אותנו את כח התפילה, הכל ברור ואין כאן סודות, ממילא זו הדרך שיש לנו ואנחנו מחוייבים בה וזכאים בה.

שיתקבלו התפילות.