נורמולוגיה על פי היהדות

שאלה:

שלום, שמי שירן אברהם בת 28. יצא לי לאחרונה לעשות אצל מישהי מפה נומרולוגית ונאמר לי שהשם שלי לא בהכרח מתאים לי וכדאי לבדוק עם רב. היא ציינה בפני שאם האות ר' מופיעה באות השלישית בשם זה גורם לבעיות והמליצה להחליף לשרון אך אמרה לפני שאחליף כדאי להתייעץ עם רב. האם השם שירן הוא לא טוב ובמידה לא מאיזה סיבה? האם באמת יש בעיה האות ר' מופיעה באות השלישית? האם השם שרון אכן יעשה לי טוב יותר או שהרב ממליץ להחליף לשם אחר לגמרי? אשמח לעזרה, תודה רבה שירן.

תשובה:

הנורמולוגיה כולה שטות והבל ונועדה רק כדי לפרנס את אותם נורמולוגים שעוסקים בכך… אגב אני מכיר אלפי יהודים בכל ההיסטוריה שקראו להם אברהם והכל היה טוב למרות שהאות ריש מככבת אצלם באות השלישית של השם… אבל סתם השם שירן לא ידוע לי מה פשרו, ואם את רוצה שם יהודי שורשי של אחת הנשים הצדקניות [שרה רבקה רחל לאה אביגיל מיכל צפורה יהודית נעמי רות וכן הלאה] את יכולה להחליף.

בהצלחה