מעשר לאדם שבמינוס – המשך

שאלה:

זה רלוונטי כי אמרת לי שמי שבמינוס זה מי שלא התנהל נכון וזה לא נכון כי אני לא מכירה אדם ממוצע שחיתן 14 ילדים והוא לא במינוס. והוא מתנהל נכון. לא כולם עשירים

תשובה:

לא אמרתי שכל מי שבמינוס לא מתנהל נכון, אמרתי רק שאם שניהם עובדים ויש להם הכנסות מקובלות, אזי מבחינת ההוצאות השותפות עם התנהלות נכונה לא יהיו במינוס, כמובן שאם הם מחתנים ילדים ואת יכולה לסייע להם בכך, ניתן לתת מכספי מעשר.