נטילת ידים לסעודה בסוכה

שאלה:

לנוהגים לברך בסוכה כשאין קידוש תחילה לישב בסוכה ואח"כ "המוציא" מתי נוטלים ידים לסעודה? אני מניח שאתם מבינים את הבעייתיות בכך. תזכורת: טרם השבתם לשאלתי הקודמת.

תשובה:

אינני מבין שום בעייתיות, ברכת לישב בסוכה היא צורך הסעודה ואינה הפסק בין הנטילה לברכה.

אנסה לראות איזו שאלה לא השבנו, ובאם לא אמצא נשמח שתשלח שוב, יש עומס גדול מאוד של שאלות בימי החג, הרבה מעבר לימים רגילים, ויתכן שמשהו נשמט.

חג שמח.