היריון בחלום

שאלה:

חלמתי את אותו החלום פעמיים שאני בהריון עם תאומים מידיד הכי טוב שלי ואני תלמידה בחטיבה כל המשפחה שלו והמשפחה שלי היו בחלום אני מבקשת פרשנות

תשובה:

החלום בא לרמז שבורא העולם מתעב קשר חברות או ידידות בין גברים לנשים שאינו במסגרת נישואין, משום שהוא עלול להביא לידי חטאים חמורים! לפעמים למרבה הכאב והצער הדברים האלו גם מתגשמים! קבלי על עצמך לשמור על צניעותך כבת ישראל כשרה, יש מספיק בנות טובות שיכולות להיות לך חברות, ובעז"ה כשתגיעי לגיל הראוי לניושאין תפגשי את הבחור המיועד בקדושה ובטהרה ותגבשו החלטות מושכלות וטובות לגבי נישואין בצורה מחושבת בלי לעבור באיסורי תורה.

מועדים לשמחה.