חימום מים לרחיצת תינוק בשבת

שאלה:

שלום,רציתי לדעת איך לחמם מים בשביל מקלחת לתינוק ביום שבת(אין לי דוד שמש),תודה.

תשובה:

שלום וברכה

לוקחים קערה ריקה ושופכים לתוכה כוס או שתים של מים מהמיחם, ועל זה מוסיפים מים מהברז עד שמקבלים תוצאה נעימה, ועם זה רוחצים את התינוק.

רוב נחת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אין להשתמש. אסור להניח מים על הפלטה גם מתוך מטרה להסיר לפני שיגיע לחום שהיד סולדת בו, משום "גזירת הפשר" שמא יבוא לבשל.