הזמנה לפני חול המועד והמוצר יגיע בחול המועד

שאלה:

שלום האם מותר לבצע רכישה (בושם) באינטרנט לפני חול המועד, כשהמוצר עצמו יכול להיות שיגיע לנקודת האיסוף (שזו אחת מחנויות הרשת) בחול המועד? והאם מותר לבצע את האיסוף בחול המועד מהחנות? (מן הסתם זה כרוך ברישום כלשהו בחנות עצמה) אציין שהמוצר לא נמצא כעת במלאי בחנות, לכן הצורך בהזמנה באינטרנט ולאחר מכן לאסוף את זה מהחנות. תודה רבה

תשובה:

אפשר להזמין אבל אין לקחת את המוצר בחול המועד, תבואו אחרי החג, אלא אם כן אין לאשה בושם אחר ויש בזה צורך ושמחת החג.