גזל בעבודה

שאלה:

שלום וברכה, אני מעוניינת להתחזק בנושא בגזל (בעיקר בשל שיחות ודיבורים בזמן העבודה שמאוד מפריעים לי) יש ספר כלשהו שעוסק בענייני גזל? ספר פשוט שאפשר לקרוא כל יום הלכות כמו הלכות לשון הרע וכד'? אשמח מאוד לרכוש ספר כזה, אם לא ידוע אשמח לעצה בנושא… תודה רבה וחתימה טובה.

תשובה:

אינני מכיר ספר כזה שיהיה נוח לקריאה בשבילך, כדאי לשאול בחנויות הספרים המובחרות, בכל מקרה מה שהכי חשוב זה לקבל קבלה טובה בענין זה, למשל שבחצי שעה הראשונה בעבודה את מרוכזת רק בה וכדומה, תמצאי את נקודות החולשה ועליהן תעבדי. למשל לא לגלוש באינטרנט במה שאינו נוגע לעבודה [זה חשוב גם מבחינה רוחנית מלבד בעית הגזל…].