צניעות בין בני משפחה

שאלה:

אני מעוניינת בלי נדר להתחזק בנושא צניעות שיחה עם גברים אחרים. יש לי בעיה עם גיסי. הוא טיפוס דברן ומחפש לשוחח בדרך כלל על דברי קודש אבל אני מנסה להתרחק כי אני לא רוצה לדבר איתו בשיח אישי. הבעיה שמההתחלה לא יצרתי גבול ועכשיו שאני מנסה הוא חושב שאני נפגעת מדברים שאמר. יש לציין שהוא חוזר בתשובה ואין לו את ההבנה שאיך צריך להתנהג. מה לעשות? לדבר איתו על כך זו לא אופציה

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שאין סיבה שיזדמן לך כל כך הרבה להיות איתו לשיחות ארוכות באחד על אחד… הוא הרי לא גר אצלכם, ובשבתות מן הסתם יש עוד בני משפחה, וכאשר זה כבר מזדמן אפשר לדבר נחמד ונעים ולקצר בשיחה, מותר לך להיות עייפה או לקרוא משהו או ללכת לאכול משהו, אם נוהגים בעדינות אפשר להסתדר בעזרת ה'.

אשרייך!

גמר חתימה טובה.

הצטרף לדיון

תגובה 1