מחיקת גט

שאלה:

בס״ד שלום כבוד הרב, האם מישהו שעובד בתוך הרבנות או בתוך בית דין רבני יכול למחוק במחשב או למחוק בכלל גט שניתן או תעודת גירושין שניתנה כאילו זה מעולם לא קרה? אשמח לתשובה תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

כמובן שלא ניתן לעשות כדבר הזה, הכל מתועד ומתוייק לאורך ימים ושנים. אם לא מוצאים תיק מסויים זה צריך להיות תקלה מאוד משמעותית, קשה לי להאמין שדבר כזה יקרה מן הסתם יש גיבוי להכל.