ראש השנה – הזמן להפטר מכל הצרות!

שאלה:

שלום כבוד הרבנים אם מה שאמרתי זה נכון אז למה באמת אין אובות וידעונים היום?

תשובה:

כל עניני הכישוף לא ידועים היום, כשם שההשגות הרוחניות בצד הטהרה יש בהם ירידת הדורות, כך כנגד זה גם בצד הטומאה. זה לעומת זה עשה האלוקים.

ידידי היקר, לאורך כל השנה אתה עוסק בעבודה זרה, כן יש אין בזמנינו, נצל את הימים הבאים עלינו לטובה, יום המלכת ה' יתברך לעסוק רק בקדושה, לתפילות בבית הכנסת ורגשות רוחניים קדושים עילאיים, ומי יתן ובזכות ראש השנה ויום הכיפורים הבעל"ט כל מחשבותינו במשך השנה יהיו תפוסים רק בצד הקודשה, בקיום המצוות ועבודת ה' אמיתית ורחבה, וכל חוליי הנפש והצרות המתרגשות עלינו, הכל יבטל כעפר העארץ, ונזכה כולנו לרפואה שלמה אמיתי ושחרור הרוח והנפש ושמחת הלב תמיד.

שנה טובה ומתוקה!