בייביסיטר שעבדה קשה עם הילדים

שאלה:

עשיתי למשפחה חרדית עשירה מאוד בייביסיטר והילדים מאוד מאוד חוצפנים. אתמול הילדה רצתה שאני אעשה את הקוד של הסמרטפון שאמא שלה נתנה לה ולא עשיתי לה כי היה מאוד מאוחר ואז בדיוק סבתא שלה התקשרה והיא מכירה אותי והילדה אמרה לה כמה אני רעה אליה ממש הכפישה וביזתה אותי. אני לא שומרת עליהם יותר. וקשה לי מאוד לסלוח לה. ואמא שלה התקשרה אלי ואני לא רוצה לדבר איתה. לנתק קשר ולא לענות לה?

תשובה:

שלום וברכה,

כדאי שתבדקי את עצמך בשעות רוגע, האם העבודה הזאת גוזלת את כוחך, ואם כן לא כדאי לעבוד בעבודה שכזו. אך אם תסיקי שבכללות העבודה משתלמת, אלא שמצוי כששומרים על הילדים יש חריגות בהתנהגות, ולכן אם בכללות העבודה נוחה אין סיבה שתעזבי. וכדי להגיע למסקנה טובה וברורה תמתיני שתרגעי מאותו ערב ותסיקי מסקנות טובות ומועילות.

בהצלחה.