האם לצאת מתפילה שבה החזן מתפלל באייפון

שאלה:

שלום הרב,
אני מתפלל במקום עבודתי שחלק מהציבור מתפללים מתוך הסידור המובנה באייפון שלהם. באם מעלים חזן שרגיל להתפלל מהאייפון שלו כיצד עליי לנהוג? האם אני צריך בשקט בשקט לצאת מהתפילה גם אם זה יבוא בחשבון על תפילת יחיד?
בברכה

תשובה:

מדובר בציבור שלא מבין מספיק את המלחמה באינטרנט שאינו מסונן, ולכן לא מדובר חלילה במרד אלא בשגגה ויש להתפלל איתם וזכות הציבור תעמוד לכם לקבלת התפילות לטובה ולברכה.

הצטרף לדיון

תגובה 1