תשובה על קיום יחסים עם גויה

שאלה:

שלום כבוד הרב לפני כמה חודשים טסתי עם חברי לטייל ברומניה יצא לי ושכבתי שם עם גויה ואני מקבל עלי חרטה גמורה של כמה וכמה חודשים גזר דיני נחרץ מעכשיו? אין דרך לתקן עוולה זאת? בתקופה האחרונה התחלתי להניח תפילין כל יום וקורא תיקון הכללי כל יום מה עוד אפשר לעשות כדי לכפר על עוולה זאת אני לא מרגיש שאני יכול לסלוח לעצמי

תשובה:

לעולם דלתי התשובה לא ננעלות בפני שום יהודי!! ברגע שאתה חוזר בתשובה ומקבל על עצמך להזהר מאוד שלא לקיים יחסים כלל שלא במסגרת נישואין כדת משה וישראל, וחוזר לה' יתברך בהנחת תפילין וכו' ולאט לאט שבת כשרות והכל, בורא העולם שש ושמח איתך ויש לך כפרה שלמה. בורא העולם מצפה לנו שנשוב אליו בכל עת.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1