כדאי לי להתפלל לה' שהוא יוריד לי את התיאבון ויתןלי תיאבון רק לפירות וירקות כדי לרדת 20 קילו ברגלים? אני מרגישה שמנה מאוד למרות שהמשקל שלי 10 קילו מתחת לגובה אבל אני עדין מאוד מאוד שמנה ואני לא מצליחה לרזות כי אני עצלנית מאוד ככה ה' ברא אותי

תשובה:

צריך להזהר לא להכניס שטות כזו לראש, אם לפי המדדים המשקל שלך בסדר הכל בסדר, ברגע שנכנסים שטויות כאלו לראש זה עלול לפגוע בבריאות.