לוויה בחלום

שאלה:

שלום לרב. היה לי חלום שבו ראיתי רכב צבאי מוביל ארונות עטופים בבד לבן זה נימשך כמה שניות ואז התעוררתי…

תשובה:

שלום וברכה

זה חלום טבעי במציאות ההזויה שבה אנו חיים בארץ ישראל בזמני חבלי משיח, יש הרבה פחד, שומעים הרבה על נסיונות של פיגועים ותחילת מלחמה בדרום, החרדות האלו שמודחקות במשך היום, עשויים לבוא אלינו בחלום הלילה… אין צורך להתייחס. רק לעשות מעשים טובים ולקרב את הגאולה השלמה.