לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כישוף

שאלה:

שלום כבוד הרב. אני רואה דמויות שחורות עוברות בביתי ופעמים רבות הרגשתי בתוכי רוע, אבא שלי בגד באמא שלי עם אשתו של אח שלו וכעת הם ביחד, אני חושב שהיא הטילה כישוף על ביתי כי גם חלומות יש לי בלי הפסקה כל לילה, אני אחותי ואחי חלמנו שנדקרנו ודקרנו חזרה, לפעמים אני שומע דברים ורואה דברים כבר מגיל קטן אך בחודשיים האחרונים זה התגבר לרמה של לראות אותם את אותם דמויות שחורות רעות בבית שלי וראיתי נעליים שזזו או סירים שנפלו.. בבקשה תעזור לי ולמשפחתי.

תשובה:

אין היום מציאות כזו של כישוף היום, מה שאתם מרגישים זה תופעה של חרדות שצריך לטפל בהם באופן מקצועי. החוויות הקשות שעברתם גרמו לכם משהו בנפש שצריך לפרוק אותו בצורה נכונה ולחזור לשלימות פנימית, שמחה ושלווה.

רפואה שלמה.