המתפלל על חברו

שאלה:

אבא שלי אמר לי שאם אני מתפללת על מישהי שתתחתן וכתוב המתפלל על חברו נענה תחילה זה לא יקרה כי בעצם אם אני מתפללת עליה זה בעצם עלי זה נכון?

תשובה:

אם את באמת רוצה בטובתה ומתפללת עליה, בודאי הסגולה קיימת, למה לא? בגלל שאת יודעת שיש בכך סגולה הסגולה לא תעבוד? אבל כמובן אם לא אכפת לך ממנה בכלל וזו אמירה מהשפה ולחוץ בשביל הסגולה אולי אין בזה כל כך טעם, וזה קצת אנוכי..

בשורות טובות.