אוסידי – קידושין

שאלה:

בהמשך לשאלה ששאלתי… השאלה היא האם בן אדם למשל נגע בבת זוגתו והייתה לה טבעת על היד והוא חשב או אמר אבל באופן בלתי רצוני את המשפט "הרי את…" האם זה מחשיב אותה כמקודשת לו?

תשובה:

זה לא מחשיב אותה מקודשת לו, זה בכלל לא טבעת שלו, אבל אינני מבין איך יש ליהודי בת זוג שלא במסגרת נישואין?! בורא עולם מתעב קשר כזה! אם אתם רוצים להיות ביחד תתחתנו ותבנו בית על אדני הקדושה עם שמירת טהרת המשפחה, ואם אתם לא רוצים לתהחתן, תפרדו, אסור לכם להיות יחד אפילו יום אחד.

בשורות טובות.