שפשוף עמוד בטון בחניון

שאלה:

בס"ד שלום רב, במהלך יציאה מחניה מקורה של מקום העבודה, נתקעתי מצד הדלת בעמוד בטון עם הרכב ואולי הוריד מעט מן הצבע שלו והשאיר סימני שיפשוף האם צריך לדווח על כך לבעל הבניין ולהציע לשלם על ה"נזק"? תודה

תשובה:

שלום וברכה,

שפשוף של רכב בעמוד ביטון שהוריד מעט מהצבע, נחשב כנזק, ותשלום הנזק הוא עלות הצביעה של השפשוף – תשלום מועט מאוד. ולכן יש לדווח לבעל החנייה על הנזק. או שתביא צבע ותצבע לבדך את מקום השפשוף, ובזה אינך צריך להודיע לו על הנזק.

בהצלחה.