ברכה בפעם ב' על מזוזה אחרי שקודמתה נעלמה

שאלה:

ערכתי שיפוץ למוסד שברשותי וכמה מזוזות מחדרי הפנימיה נעלמו וקניתי חדשות, האם אני צריך לברך שוב "לקבוע מזוזה" או שמברכים רק פעם אחת וכבר ברכתי בעבר לפני 7 שנים, וא"כ האם צריך לברך על כל חדר וחדר שהניח מחדש או שסגי בברכה אחת בא אפטור חדרים אחרים (באותו בניין קומה שונה)

תשובה:

שלום וברכה

בודאי יש לברך שוב, אבל מספיק ברכה אחת ואז בלי הפסק אתה קובע את כל המזוזות.

בהצלחה