בחור שידע עליות ומורדות

שאלה:

שלום בני זוג התארסו. אציין שהבחור עצמו היו לו תקופות לא הכי טובות בעבר אולם לאחר בירורים רציניים מתברר שהוא עזב את הכל והתחזק מאוד בקפידת ההלכה ויראת שמים וכו'.. מתברר שחשבון הפייסבוק שלו עדיין פעיל ויש שם את כל ההיסטוריה שלו בעשר שנים האחרונות. האם מוטל עלי לעדכן את משפחת האישה,כי למיטב ידיעתי הם לא מודעים לזה.וההגיון אומר שאם מישו מתחזק שזה נפלא ביותר, אולם אם הוא לא מוחק את כל העבר שלו שחשוף לציבור,לכאורה יש כאן פגם? או שעלי לא להתערב ולא לחשוף את דעתם לחשבונו. תודה

תשובה:

אם הוא עזב הכל והתחזק לא צריך לספר. אולי לא נתן דעתו למחוק, כי הוא כבר לא גולש באינטרנט שאינו מסונן. כמובן בהסתמך על הבירור היסודי שאתה טוען שעשית…