אלו ימים נקראים יום טוב?

שאלה:

שלום, רציתי לדעת את כל המועדים שהם נקראים "יום טוב",תודה.

תשובה:

אני מניח שכוונתך לכל הימים שמחמת היותם יום טוב הם אסורים במלאכה כמעט כמו שבת [למעט פעולות מסוימות]: ראש השנה שני הימים, יום כיפור, יום ראשון של סוכות, שמחת תורה, יום ראשון ויום שביעי של פסח, וחג השבועות.

לדעתי אגב אתה קצת מגשש באפילה, מאוד היה חשוב שתיצור קשר עם איזו מדרשה שמסייעת לבעלי תשובה בתחילת דרכם, שם תקבל הדרכה שיעורים וקשר זמין, כבר המלצתי לך לפנות ללב לאחים לייעוץ, הם יכוונו אותך בענין.

בהצלחה ושבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1