מגבת לחה ממי נטילת ידים שחרית

שאלה:

שלום להרב, שאלה: האם יש להחליף המגבת שמנגבים את ידיים אחרי נטילת ידיים בשחרית? מגבת זו נשאר המים טמאים בה ואף שיכול להיות יבשה המגבת זו במשך היום האם יש בזה בעיה שיש להסירה אחרי שימוש בבוקר? ואם כן האם עדיף לנגב בבוקר ע"י מגבת נייר חד פעמי? תודה ברכה והצלחה

תשובה:

שלום וברכה

אין כל צורך להחליף את המגבת, אין כל משמעות למים אחרי שהם נספגים בה, ולא שמענו למי שהקפיד בענין זה.