צום יום כיפור – חולה עם פירכוסים

שאלה:

אני מקבל 4 כדורי דפלפט נגד פירכוסים ורופא נורלוג אמר לי לשתות הרבה ורופא משפחה אמר אמר לי שאם אני יאכל טוב וישתה אז אני יוכל על שיעורים א למי אני אמור לשמוע ב הכדור גדול ואני מפחד שאני לא יוכל לבלוע אם שיעורים

תשובה:

צריך לשאול רופא נוירולוג מומחה דתי שמבין את חשיבות יום הכיפורים, האם אתה יכול לצום או לא. יש לך עוד חודש ימים לברר ומצויין שכבר התחלת בזה, תשאל רופא מומחה דתי ותחזור אלינו עם התשובות ונגבש עמדה. לגבי הכדור הגדול – ניתן לחצותו…

בהצלחה