האשה – הכח המניע הרוחני בבית

שאלה:

שלום וברכה, שאלתי היא לעניין האינטרנט כבר כמה שנים שיש לבעלי סמארטפון עם הגנה אבל הגנה שלא מגינה… הוא לוקח אותו לכל מקום שהולך ממש בזמן האחרון זה מאוד מפריע לי, צופה פה ושם בדברים לא הכי צנועים אבל לא גרועים מצד שני..יש לציין שהוא בעל מקסים ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי אך פוחדת עליו ואוו מסובך לי כל העניין הזה. עם מי אפשר להתייעץ על כך?

תשובה:

סמארטפון כזה הוא אסון! אין מצב שזה לא משפיע עליו! תפתחי איתו שיחה בענין ותבקשי שיקח סמארטפון של חברת הדרן, זה יספיק לכל צרכיו בעניני עבודה והתנהלות, והכל יהיה בצניעות, תעשי באוירה נעימה עם הרבה מחמאות וכו' וכו', אבל אל תוותרי. בזכות נשים צדקניות נגאלו אבותינו ממצרים, יש לאשה כח עצום להביא את כל הבית למקום רוחני טוב יותר, זה הכח והיעוד האמיתי של האשה, שאותו לא מבינים כל אלו שמדברים על הדרת נשים וכו' ביהדות… האשה היא הכח המניע החזק של כל העם היהודי בכל הדורות! בחינוך ובאוירה.

בהצלחה רבה מאוד.

מקורות:

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. תודה על התשובה המחזקת.
    כבר לא ידעתי מה לעשות עם כל ההרגשות האילו שאני מרגישה לאחרונה חזק..
    עזרתם לי מאוד
    בע"ה נעשה ונצליח..