כתמים עם התקן מרינה

שאלה:

אני עם התקן של מרינה טבלתי ואחרי יומים קבלתי דימום קל. התחלתי שוב לעשות הפסק .באמצע שבעת נקיים ראיתי שוב .דימום קל בשרותים ובניגוב ליום אחד ולקראת הערב שוב בדיקה ויצא תקין האם אני צריכה לחשב את זה כהפסק טהרה או להמשך שבע נקיים.

תשובה:

צריך להתחיל לספור שוב שבעה נקיים וזה אכן הפסק טהרה. מה שקורה בהתקן מרינה שבחצי שנה הראשונה יש המון כתמים, זה מכביד וקשה אבל זה המצב…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום רב
    אולי לא הדגשתי שאני נמנית על בנות ספרדים (אם יש לזה קשר) שרואה במי רגליים לדעת השו"ע מותר. וכן לא נמצא כתם על דבר המקבל טומאה, או בהרגשה.

  2. מנהג רוב בעלי הוראה להחמיר בכתם בגודל גריס על נייר קינוח אבל עשי בזה כהוראת רבותיך. בכל מקרה יש לשים לב שאם יש ריבוי כתמים יום שלם כמו שציינת – קשה להקל…