ראש השנה

שאלה:

לכבוד הרב שליטא בקרוב יגיע יום המשפט ראש השנה לחיים טובים ולשלום מה כדאי לעשות שיגזרו גזרות טובות תודה וברכה

תשובה:

להתקרב אל ה'… כל אחד מפשפש במעשיו, וחשוב במה הוא יכול להתקדם, מקבל על עצמו איזו קבלה טובה שיוכל לעמוד בה בנקל, מתחרט גם על שאר מעשיו הרעים ומתפלל ומנסה לחזור עליהם בתשובה, ובזכות התפילות והקירבה והאמונה והשמחה בעבודת ה', נזכה בעזרת ה' לחיים טובים ויפים.

שנה טובה ומבורכת.