שבוע טוב בעבר נפגשתי עם בחור וירד השידוך השבוע נפגשנו ללא כוונה תחילה השדכנית טעתה בין השמות בקיצור תקלה וכל אחד הלך לדרכו השאלה כזו האם שייך? השדכנית מתאמצת מאוד מתעקשת שנצא לפגישת בירור כי לא במקרה נפגשנו!? וטוענת חבל לפספס הצעה טובה ובדורנו לא פשוט עם ההצעות! ששוה לבדוק ולנסות שוב הבנתי מהשדכנית שהבחור מוכן להמשיך רק בתנאי שילך להתייעץ עם גדול הדור בקשר להצעה אשמח לקבל תשובה יעוץ בהקדם תודה מראש

תשובה:

אני לא מאמין סתם במיסטיקה וסימנים שמימיים שאין מאחוריהם חשיבה. אם את בטוחה שהבחור הזה אינו מתאים לך הרי שהוא אינו מתאים, אבל אם יש לך מחשבה שיתכן שכן יוכל להתאים, אז למה לא לבדוק שוב?