צניעות ועבודת ה'

שאלה:

אני נער דתי. יש לי סינון אינטרנט בבית אך לצערי הרב אני נמשך לעניינים של חוסר צניעות ומוצא פרצות בהגנה. אני רואה בנות בהלבשה מינימלית ואפילו בעירום! כל פעם לאחר החטא אני ממש מצטער, אך לא מצליח למנוע את הפעם הבאה… אבא שלי לא יסכים להעלות את רמת הסינון. מה אני יכול לעשות??? התמונות האלה נשארות לי בעיניים וגורמות לי גם קושי בעבודת ה ולימוד תורה. אשמח לעצות מה לעשות ומקומות לעיון בנוגע לזה, ומה יעזור לי לאהוב ללמוד תורה

תשובה:

שלום וברכה

שאלה כואבת, הכי כואבת שאפשר… אם היית יודע מה הדבר הזה עושה לנפש שלך, היית בורח מזה כמו מרעל! זה לא יוצא מהנפש שנים!!! אסור לגעת המחשב כזה בשום אופן גם לא לצורך לימוד תורה!!! רק במחשב שיש בו סינון על פי הלכה, שבו אין סיסמה אותה ניתן לפרוץ וכדומה, אלא נתיב או אתרוג או נטפרי בלבד.

אין לך מושג מה אתה עושה לנפש שלך, זו השחתה שלא פוגעת בך רק רוחנית, אלא גם גשמית היא גורמת להרהורים שמביאים כאב לב עצום וקושי פיזי ורגשי! זה רעל.