כתובה עטופה עם טפט שקוף שקילף את האותיות

שאלה:

לפני שנים רבות עטפתי את הכתובה בטפט שקוף. עכשיו אני שמה לב שחלק מהאותיות נדבקו לטפט וחלק נשארו על הכתובה. יש לנו בעיות רבות ואנו לפני גט. האם זה יכול להיות הגורם? האם לעשות משהו בנידון?

תשובה:

שלום רב,

אם אתם לפני גט אז זה קצת פחות רלוונטי. אבל כל עוד אתם עוד ביחד, צריך לדאוג שתהיה לכם כתובה כשרה. אם הטפט השקוף עדיין מודבק על הכתובה, אין בעיה משום שרואים שאין בזה זיוף, למרות שחלק מהאותיות ניתן לראות שהן על הטפט. אבל אם הטפט אינו מודבק, בהחלט יתכן שהכתובה פסולה וצריכים לראות אותה כיצד זה נראה.