דיבורים על שלום בית בפגישות שידוכין

שאלה:

אני רוצה להתחתן להגיד לבעלי שאני והוא נקבל על עצמנו כל יום להגיד לפחות 3 מחמאות אחד לשני וכל דבר שמפריע לשים על השולחן ולדבר עליו וללמוד ביחד כל יום מוסר ומידות או לראות הרצאה ביחד. אבא שלי אמר לי שלא כדאי מה אתם אומרים?

תשובה:

לא מדברים בפגישות על שלום בית… בפגישות כל אחד מתנהג ורוצה גם לראות בשני כאילו הוא כליל השלימות… זה מפריע לכל האוירה. מה שיש לבדוק זה מידות טובות, ואם יש מידות טובות בעזרת ה' יהיה שלום בית, בין אם תגידו שלוש מחמאות בין אם תגידו ארבע…

בשורות טובות.