שלום בית

שאלה:

אני שומעת הרצאות על זוגיות של הרב יגאל כהן והוא אמר שאם בעל מתנהג ומדבר לא יפה לאשתו אשתו צריכה להגיד לו אני לא מוכנה שתדבר אלי ככה. מה בעל יגיד על זה?

תשובה:

אם היא תגיד את זה בעדינות אף שבנחרצות, הוא יאלץ להבין את זה, אבל אם היא תצעק ותהפוך את זה למריבה זה יהיה חבל מאוד ובודאי על זה הוא לא מדבר. כמו כן, אירוע חד פעמי או מזדמן יש להבליג עליו ולשתוק, דברי הרב הנ"ל כנראה אמורים באדם שבאופן קבוע ושיטתי מדבר כך לאשתו.

שבוע טוב.