פאה הנראית שיער

שאלה:

שלום, אני נוהגת כמנהג אשכנז שמותר לאישה ללבוש פאה טבעית, האם יש בעיה שנראית ממש טבעית כאילו היא שיער? מדובר בפאה באורך צנוע אך נראית טבעית יותר ממה שמקובל היה ללכת עד היום (סוג חדש של פאות שיצא לאחרונה) תודה רבה!

תשובה:

אם זה נראה ממש שיער מסתבר שזה לא צנוע די הצורך.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. עדיין קשה לי הנושא, הרי כל פאה שעשויה משיער טבעי בעין של אדם שאינו דתי ואינו מורגל בהן נראית כשיער, רק אדם שיודע שקיימות פאות משיער טבעי בשוק כבר יודע לזהות בין שיער אמיתי לפאה.
    אם כן, מדוע זה שונה בסוג החדש של הפאות?

    אודה לתשובתך.

  2. ברור שיש הבדל, כאשר אדם שיודע שיש דבר כזה פאה מכיר שזה אינו שיער, מסתבר שגם לאדם אחר המראה אינו טבעי, גם אם לא ידע לומר מדוע.