חניה חינם בסופר

שאלה:

בס"ד שלום רב, רציתי לשאול לגבי מרכזי קניות וסופרים המציעים חניה חינם במקומות שבהם קשה מאד למצוא חניה האם מותר לחנות שם לזמן קצר יחסית – נאמר כחצי שעה ולעשות סידורים באזור וגם לקנות באותו סופר בסכום סביר נאמר מעל 50 ש"ח תודה

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר ערכת קניו בסופר מותר לך לחנות בחנייה של הסופר. ולכן יהיה מותר לצאת ליציאה קצרה כאשר הרכב עדיין חונה בחנייה של הסופר.

בהצלחה.