מעבר בשטח פרטי

שאלה:

הרב יש לי שאלה אם יש שלט סתם דוגמא שאסור להיכנס אם אוטו לשמורת טבע של קקל ויש קיצור מישם של שתי דקות או עיקוף של 20 דקות האם מותר לי לעבור שם? לפי התורה

תשובה:

שלום וברכה,

שלט שמכריז שהשטח פרטי ואין כניסה, אין היתר לעבור. מעבר בשטח פרטי ללא רשות נחשב לגזל.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. וכשידוע שהשלט הועמד מפני דרישות הביטוח ע"מ שהם לא יחוייבו בתשלום פיצויים לאנשים שינזקו במעבר אך הבעלים עצמם אינם מקפידים?