בשר חלק – בקניית עוף

שאלה:

שלום רב, רציתי לשאול, האם צריך הכשר "חלק" לגבי בשר עוף פרגיות? [לספרדים..] או שמא, בפרגיות עוף – אין צורך בבשר – 'חלק'.. תודה מראש!

תשובה:

שלום וברכה

הנושא של חלק בית יוסף שייך בבשר בהמה ולא בעוף, אבל גם בבשר עוף בלי קשר לביטוי "חלק בית יוסף" אין לרכוש בשום אופן עוף מכשרות שאינה מהודרת, יש הרבה קשיים בשחיטה ובבדיקות ואין מקום להקל בזה ולקנות מכשרות פשוטה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1