לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כשרות ברומא

שאלה:

שלום וברכה. בגלל עבודה אני צריך להיות כמה ימים ברומא. אפשר לאכול מהכשרות הרבנות רומא? אולי רק חלבי? יש חב"ד שם? אם כן, אפשר לאכול? תודה. יישר כח!

תשובה:

שלום רב,

עקרונית לרבנות שם יש מערכת כשרות. רבה של רומא הרב שמואל די סייני מבין בנושא כשרויות. אבל כמובן שיש רמה טובה יותר ויש פחות. אם תסתובב באזור הגטו יהודי יש שם הרבה מסעדות שיהיה כתוב שם כשר בעברית או אפילו מהדרין. ספציפית אתה יכול לאכול במסעדת יטבתה הבעלים הוא אדם ירא שמים. מן הסתם יש עוד כמה מקומות פה ושם. אבל אני לא מכיר (בכל אופן, הכל נמצא באזור היהודי).

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1