תשובה על זרע לבטלה

שאלה:

אני מאוד במשבר על מה שהוצאתי זרע לבטלה (הרבה) כשהייתי בחור מה תשובה לזה ומה עושים אם הזוהר ואר"י הק'…..

תשובה:

השברון לב שלך תסלח לי שאני אומר אבל הוא עצת היצר… היצר הרע מאוד אוהב שאנחנו נשברים ומדוכאים ובעיקר שאנחנו חושבים על חטאים ועל יצר הרע, הוא כל הזמן אומר תצטער ותצטער העיקר תחשוב על הרהורי עבירה ועל רפש… אני מבין שב"ה היום אתה על דרך המלך ועזבת את הדרך השגויה, תוסיף עוד בלימוד התורה ותלמד גם הלכה למעשה, ובזכות זה בעזרת ה' תזכה להיות תמיד בנו אהובו של בורא העולם! ולא צריך לחשוב על העבר כל כך הרבה. בורא העולם מוחל וסולח לשבים אליו באמת.

בשורות טובות.