בדיקת מין העובר על ידי שרשרת

שאלה:

שלום וברכה יש הטוענים שאפשר לעשות בדיקה על אשה בהריון או שלא בהריון לדעת האם העובר יהיה זכר או נקבה על ידי שרשרת אומרים שמה ושם אמה של האשה ומספר הילד והשרשת נעה אם היא נעה בתנועה סיבובית העובר בת אם לא אלא בתנועה ישרה זה בן אני לא מאמין בזה אך האמת שבשעת שחוק בדקנו משפחות שלמות וזה פשוט עבד רציתי לדעת א' אם זה מותר על פי ההלכה ב' אם יש לזה מקור !

תשובה:

בכל הדברים מהסוג הזה אני סבור שאם זה נכון סיכוי טוב שזה בא מכוחות הטומאה או מעבודה זרה, הרי לנו במקורות אין דבר כזה, ואם זה לא נכון [כפי שאכן נראה לי] אז למה להתעסק עם שטויות…